Opstaptoernooien

Informatie voor judoka’s die geïnteresseerd zijn in wedstrijden

Wedstrijdjes en toernooitjes zijn hartstikke leuk om te doen! Natuurlijk ook best spannend, maar het is ontzettend leuk om andere kinderen van andere clubs te ontmoeten en tegen ze te judoën. Zo kun je alles wat je op de training leert ook echt gaan toepassen.

Hoe kun je mee gaan doen aan wedstrijden?

1. Allereerst kun je meedoen aan de toernooitjes die we op de club organiseren. Dan judo je tegen je eigen trainingsmaatjes, maar soms ook tegen andere judoka’s die uit de buurt komen. De informatie daarover wordt tijdens de lessen verspreid. Er worden voor diverse leeftijdscategorieën wedstrijdjes georganiseerd.

2. Daarnaast kun je meedoen met een opstaptoernooi bij een andere club uit de regio. Dan kun je meteen een beetje ervaren hoe het er op een groter toernooi aan toegaat. De regels daarvoor zijn:
– Je hebt de witte of gele band
– Je bent nog geen 12 jaar
Voor deze opstapwedstrijden kun je je aanmelden via de wedstrijdsecretaris. Je mag hier niet aan meedoen, zonder lid te zijn van de judobond.
Vind je het leuk om ook meer wedstrijden te doen? Meld je dan bij de wedstrijdsecretaris via judozwollewedstrijden@hotmail.com

Op deze pagina vind je ook de agenda van de opstaptoernooien waar we als club aan meedoen.

Toernooien
Datum toernooiToernooi + LocatieKostenDeadline inschrijvingBijzonderheden
26-okt
Opstap IJsselvecht, Zwolle11,-11-julWit en geel